Algemeen

Het Huidinstituut is genomineerd voor de Beauty Award 2016

- advertentie -

Oostwold – Op 10 december is Het Huidinstituut genomineerd voor de Beauty Award 2016. Het Huidinstituut behoort tot de 3 beste schoonheidsinstituten van Nederland en strijdt met twee andere deelnemers om de titel ‘Schoonheidsinstituut van het jaar’.

- advertentie -

Categorieën
Er zijn 7 verschillende categorieën, waaronder beste schoonheidsspecialist, beste schoonheidsinstituut, de publieksprijs en nieuwkomer van het jaar. “Voor ons is deze nominatie al fantastisch. Dit betekent dat wij nu al in de top 3 staan voor het beste schoonheidsinstituut van Nederland.” Vertelt Marisa Dost, eigenaresse van Het Huidinstituut.

Onderscheiden van de rest
Jaarlijks doen er honderden schoonheidsinstituten mee aan deze prestigieuze wedstrijd. Elk schoonheidsinstituut krijgt een zeer uitgebreide vragenlijst welke zij moeten beantwoorden. Vervolgens geeft elk instituut zijn/haar eigen interpretatie aan deze inzending. Marisa Dost: “Het is belangrijk om je te onderscheiden van de rest. Er komen honderden inzendingen binnen. De jury, bestaande uit 4 leden, bekijken de inzendingen één voor één. Als je er niet uitspringt maak je geen kans. Na onze inzending hebben wij in november een mystery guest mogen ontvangen. Deze klant heeft ons beoordeeld op verschillende punten die zij van te voren ontvangen heeft van de vakjury. De beoordelingen van de inzending en de mystery guest hebben ervoor gezorgd dat wij genomineerd zijn voor deze fantastische prijs!”

“De Beauty Award is de Oscar onder de schoonheidsinstituten. De instituten worden beoordeeld op verschillende punten door een vakjury. Hierbij kijken ze bijvoorbeeld naar de ontwikkeling, kennis en het management van het instituut. Al deze punten bepalen uiteindelijk de winnaar.”

Juryronde
Op 19 januari is er een juryronde. Daarbij wordt Marisa Dost geïnterviewd over haar bedrijfsvoering. Op 21 maart is de feestelijke uitreiking van de Beauty Award in Studio 21 te Hilversum. Marisa: “Het is een superspannende tijd voor ons. We hebben er al veel energie ingestoken en dat blijven we tot het laatste moment doen. We kijken uit naar de volgende ronde en zetten ons beste beentje voor!”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button