Algemeen

Politie zoekt bestuurder die hondje dood reed in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De politie van Oldambt zoekt getuigen van een incident wat zich omstreeks dinsdagochtend om 09:50 plaats vond op de Europaweg te Bad Nieuweschans.

- advertentie -

Daar reed een rode middelgrote auto met gele kentekenplaten zo hard dat de aangeefster en twee mannen voor hun leven moesten wegspringen. Fath, de witte Maltezer werd echter aangereden door de rode auto en overleed niet veel later aan de gevolgen van de aanrijding. De rode auto reed hard door in de richting van Bunde.

De politie is opzoek naar de 2 blanke mannen, 50 a 60 jaar, die kennelijk regelmatig daar lopen volgens de aangeefster. Wie kent deze heren?

Uiteraard is de politie ook opzoek naar de bestuurder van deze auto, heeft u hier iets over gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844, of ga langs het politie bureau. Met het Proces verbaal nummer 2015366866.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button