Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

31-Jarige man uit Heiligerlee lapt regels aan laars

- advertentie -

Heiligerlee – Op de provinciale weg in Heiligerlee werd donderdagavond een 31-jarige man uit Heiligerlee staande gehouden door de politie. Bij controle bleek de man op de brommer 535 ugl te hebben geblazen of te wel 1,2 promille.

- advertentie -

Aangezien de politie vermoedde dat de brommer harder kon dan toegestaan hebben ze de man meegenomen naar het politiebureau. Hierbij hebben ze brommer op de rollerbank gezet. Zoals de agenten vermoed hadden kon deze brommer inderdaad harder dan is toegestaan.

De 31-jarige inwoner van Heiligerlee mag pas weer op zijn brommer rijden naar herkeuring van de RDW. Wel is er een proces-verbaal opgemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button