Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Finalisten bekend, wie wint de ondernemersprijs Oost-Groningen?

- advertentie -

Oldambt – Maar liefst 27 bedrijven zijn voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2016 voorgedragen. Vanaf 3 november tot 1 december jongstleden konden ondernemers worden genomineerd om in aanmerking te komen voor deze ondernemersprijs. De Ondernemersprijs Oost-Groningen, geïnitieerd door de Ondernemerskring Oost-Groningen en de gemeente Oldambt, wordt op 11 februari 2016 uitgereikt.
De vak jury heeft alle genomineerden beoordeeld en 3 bedrijven als finalist geselecteerd; zij zijn nog in de race om de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2016 te winnen.

- advertentie -

De keuze van de juryleden is gevallen op de onderstaande ondernemers:
– Fontana Resort te Bad Nieuweschans
– Klooster Reizen te Winschoten
– PKF Post Pallets te Finsterwolde

Om te komen tot deze selectie van 3 finalisten, heeft de jury gekeken naar onder andere het ondernemerschap, de werkgelegenheid, de maatschappelijke betrokkenheid en innovatie van de aangemelde ondernemingen.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 11 februari 2016 zal de jury bekendmaken welke finalist de winnaar is geworden. Deze ondernemer ontvangt ‘de Gouden Toekomst’. Dit bronzen kunstwerk is speciaal voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen ontworpen door kunstenares Erlinde Stephanus.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button