Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

RUN Winschoten dringend op zoek naar vrijwilligers

- advertentie -

Winschoten – Het jaar 2015 ligt achter ons en het nieuwe jaar is net een dag oud.  De RUN heeft een fantastisch jaar beleefd. Het jaar 2015 stond in het teken van het 40 jarig bestaan van de RUN met daaraan gekoppeld de nationale- en internationale kampioenschappen 100 km. De hele wereld was op 12 september vertegenwoordigd in Winschoten.

- advertentie -

Heb jij ook net zoals de organisatie zo genoten van de RUN dit jaar en lijkt het je leuk om hiervan deelgenoot te mogen zijn dan zoeken wij JOU. De organisatie van de RUN is dringend op zoek naar vrijwilligers om ook in 2016 de RUN tot een even groot succes te maken. Altijd welkom als vrijwilliger op de dag zelf, maar ook versterking voor bestuur en commissies is van harte welkom. Heb je interesse stuur dan een mail naar voorzitter@runwinschoten.nl of secretariaat@runwinschoten.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button