AlgemeenGemeente

Ijzelvrij; Basisscholen leggen de keuze bij de ouders

- advertentie -

Oldambt – Vanwege het aangekondigde extreem weer hebben de meeste basisscholen in het Oldambt besloten dinsdag met een aangepast rooster te gaan werken.
Dit houdt in dat u zich niet hoeft te haasten om naar school te komen. Mocht u zich helemaal niet vertrouwd voelen op de weg kan u er ook voor kiezen thuis te blijven. Bij de meeste scholen hoeft u hiervoor niet naar de school te bellen.

- advertentie -

”Als u wilt weten of uw zoon/ dochter goed aangekomen is op school kan u de (desbetreffende) school natuurlijk even bellen. Vanzelfsprekend zorgt de school ervoor dat kinderen worden opgevangen als ze op school zijn.” Dit meldt Obs de Noordkaap op hun Facebook. 

De basisscholen stellen de veiligheid van uw kinderen boven alles! U kunt altijd de school bellen over de updates bij uw zoon/ dochter op school.

Foto: 112Groningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button