Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

KNMI geeft weeralarm code rood, ga niet de weg op!

- advertentie -

Noord Nederland – Voor de provincies Groningen, Friesland, Drenthe geldt een code rood wegens ijzel op uitgebreide schaal. Deze ijzel kan tot het einde van vanochtend aanhouden. In het Waddengebied en in het noorden van Overijssel en Flevoland is een code oranje van kracht. Vanmiddag wordt het tijdelijk droog maar blijft daar de kans op gladheid aanwezig.

- advertentie -

Geen busvervoer
”Vanwege de gladheid kunnen wij de veiligheid van zowel onze klanten als chauffeurs niet garanderen. Wij vinden het daarom niet verantwoord de weg op te gaan.’‘ Meldt Qbuzz op hun website. Houd Twitter (@QbuzzGD) in de gaten voor het laatste nieuws.

Foto: Melarno Kraan/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button