Algemeen

Ommelander Ziekenhuis Winschoten organiseert ‘Café Doodgewoon’

- advertentie -

Winschoten – Op 20 januari vanaf 19.30 uur is in het personeelsgebouw van het Ommelander Ziekenhuis Groningen een bijeenkomst over palliatieve zorg.

- advertentie -

Café Doodgewoon is er voor iedereen die zich wil verdiepen in thema’s rond de eindigheid van het leven. Els van Dongen praat met huisarts Van Nierop en verpleegkundige Harry Koning over hun ervaringen met palliatieve zorg. Aan de orde komt het verschil tussen palliatieve sedatie en euthanasie, maar ook het belang van wilsbeschikkingen. Uiteraard worden daarbij ook vragen van bezoekers betrokken.

De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.00 uur en vindt plaats op 20 januari in het personeelsgebouw van het Ommelander Ziekenhuis Groningen, aan de Burg. Schönfeldsingel 57 in Winschoten. De toegang is gratis.

Het Café Doodgewoon wordt georganiseerd door Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost Groningen. Dit is een samenwerkingsverband van het Ommelander Ziekenhuis Groningen (locatie Lucas), Zorgbelang Groningen, Stichting Oosterlengte, Buurtzorg, Stichting St. Maartenhuis, TSN/Thuiszorg Groningen, Stichting Blanckenbörg, Stichting Zorggroep Meander, Stichting Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg Oost Groningen. Refaja Ziekenhuis, BCM, Stichting Rzijn en Stichting Welstad/steunpunt mantelzorg.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button