AlgemeenSport

Groninger Tafeltennis Kampioenschappen 2016 in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op 15, 16 en 17 januari 2016 wordt in de sportzalen van het Dollard College aan de Stikkerlaan te Winschoten de Groninger Tafeltennis Kampioenschappen gehouden. Dit jaar organiseert TTV Oldambt het GK voor de laatste keer, dus grijp deze kans om nog één keer naar Winschoten te komen voor dit mooie tournooi!

- advertentie -

Vorig jaar hebben ruim 300 sporters zich voor dit jaar aangemeld, en het was een groot succes! Naast de reguliere Groninger Kampioenschappen Tafeltennis wordt dit jaar nogmaals de Open GK toegevoegd op de zondag. Deelnemen aan de Open GK kan alleen op uitnodiging en betreft dus geen open inschrijving. Dankzij de inspanningen van Cathry Hof (voormalig lid Nederlands Team) is het gelukt nationale topspelers en speelsters uit Nederland te kunnen presenteren!

Het publiek kan de spectaculaire wedstrijden in de zaal vlakbij de centre-courts volgen, aan de tafeltjes of zelfs op een lekkere lounchebank! Daarnaast zullen er bij de ingang, in de gangen en in de zaal stands worden opgesteld met o.a. tafeltennisartikelen en worsten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button