Algemeen

Judoschool TRJ Oost-Groningen volop in de prijzen op 37e Wintertoernooi te Dedemsvaart

- advertentie -

Beerta-Het Wintertoernooi in Dedemsvaart is altijd het eerste grote judotoernooi van het jaar in Noord Nederland. Dit groot toernooi, welke voor de 37e keer werd gehouden, deden zo’n zeshonderd deelnemers aan mee. De wedstrijden werden gehouden over elf matten.

- advertentie -

Alle zes deelnemende judoka’s van Judoschool TRJ Oost-Groningen zijn in de prijzen gevallen.
Esmee Vos en Cindy Oost werden beiden overtuigend eerste in hun grote en zware poule. Luna Arends, die met Cindy Oost in dezelfde poule zat, werd door zeer sterk judo tweede in haar poule. Ook Janniek Pool uit Beerta liet zeer sterk judo zien en werd ook tweede in haar poule. Mike Oost en Heleen Pool werden door goed judo derde in hun poule.

Er zit veel progressie in de judoka’s, mede doordat ze iedere week deelnemen aan de wedstrijdtrainingen. Trainer/coach Ronnie Grave was zeer tevreden over zijn judoka’s en hun goede resultaten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button