AlgemeenGemeente

Inwoner van Oldambt en schade door aardbeving…?

- advertentie -
Winschoten –Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering geldt ook voor Oldambt en geldt tot en met 31 januari.

Huiseigenaren met een schade van minimaal 1.000 euro kunnen tot en met 31 januari 2016 een aanvraag indienen voor de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering. De regeling is bedoeld om woningen met schade door aardbevingen te verduurzamen. De premie van de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering kan oplopen tot 4000 euro. Het SNN voert de regeling uit (www.snn.eu/waardevermeerdering).

- advertentie -

Wanneer kom ik in aanmerking?

  • U heeft bevingsschade van minimaal1000 euro.
  • Om in aanmerking te komen voor deze regeling  dient de schade ontstaan te zijn op uiterlijk 31 december 2015.
  • Deze schade is erkend door het CVW of de NAM. U kunt uw aanvraag direct bij het SNN  indienen.
  • Is uw bevingsschade nog niet erkend? Meld uw schade voor 31 januari bij het CVW (www.cvw.nl) en dien binnen 1 maand na de schade-erkenning uw aanvraag bij het SNN in.

Denkt u schade te hebben en heeft u nog geen melding gedaan?  Meld uw schade bij het Centrum  Veilig Wonen voor 31 januari 2016 (www.cvw.nl of tel: 0800 289 66 36).

Welke maatregelen worden gesubsidieerd?
U kunt subsidie aanvragen voor de volgende energiebesparende maatregelen: Dakisolatie; Vloerisolatie; Gevelisolatie; Muurisolatie; HR++(+)glas voor woningen of isolerend glas voor monumenten; Kozijnen vereist voor HR++(+) glas of kozijnen vereist voor isoleren glas voor monumenten; Combiketel met hoog rendement inclusief daarvoor vereiste verwarmingselementen en leidingen (voor zover niet aanwezig); (micro) HRe ketel; HR luchtverwarming; Zonnepanelen en zonnecollectoren; Zonneboiler; Pelletkachel; Warmtepomp; Infraroodpanelen; Warmte- koudeopslag; Technieken voor warmteterugwinning; Lage temperatuurverwarming; Energiezuinige vloerverwarmingspomp; Device te koppelen aan ‘slimme’ meter.

Daarnaast kunt u subsidie ontvangen voor het krijgen van een Energie Prestatie Advies. Dit is een advies van een gecertificeerde adviseur over efficiënter energiegebruik in uw woning. Het maximale subsidiebedrag van 4.000 euro per woning is inclusief het Energie Prestatie Advies. De subsidiabele kosten kunnen niet hoger zijn dan de gemaakte kosten. Wel ontvangt u het hele bedrag van 4.000 euro indien u deze kosten (of hoger) opgeeft.

Foto: 112Groningen.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button