AlgemeenCultuur

Pearl Jam tijdens Valentijnsnacht in Boelie’s Pub

- advertentie -

WINSCHOTEN – Op zaterdag 13 februari gaan we in Boelie’s Pub valentijnsnacht in met een tribute naar Pearl Jam! Op het podium staat dan Pearl Jamming! Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn.

- advertentie -

Met jarenlange ervaring op zak is Pearl Jamming een geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo’s, een strakke ritmesectie en charismatische frontman. Uur na uur is door de band gespendeerd aan het bestuderen van albums en live opnames van Pearl Jam om de band tot in het laatste detail te kunnen vangen. Deze vlekkeloze muzikale uitvoering samen met de authentieke banduitstraling en podiumaankleding maken deze act tot de meest nauwkeurige benadering van de band na Pearl Jam zelf. Naast de grote hits van de jaren ’90 zoals “Alive”, “Black” en “Jeremy” speelt Pearl Jamming ook het betere nieuwe werk en de laatste jaren zijn dan ook nummers als “Sirens” en “Just Breathe” aan het repertoire toegevoegd.

Om de live-ervaring compleet te maken worden zelfs de covers van bijvoorbeeld Neil Young in de setlist meegenomen. Elk optreden bewijst Pearl Jamming weer zijn positie als dé Pearl Jam tribute waar te maken, en het is voor de Pearl Jam liefhebber dan ook een ‘must’ om deze act een keer live aan het werk te hebben gezien. De deuren gaan om 21.00 uur open en de entree bedraagt €7,50 in de voorverkoop en €10,00 aan de deur.

De kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar aan de bar van Boelie’s Pub of zijn te reserveren via info@boeliespub.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button