AlgemeenKort nieuws

Oproep: ‘Waarde van de telefoon groter dan de verloren telefoon zelf’

- advertentie -

Zuidbroek – Manon Huizing is op zaterdag 31 oktober haar telefoon kwijt geraakt tijdens de Dutch Supercross in Zuidbroek, waar ook veel inwoners vanuit Oldambt aanwezig waren. Na een oproep destijds op Facebook kreeg ze hier helaas nooit een reactie op. Ze besloot om een nieuwe telefoon aan te schaffen.

- advertentie -

Op dat moment had de telefoon voor haar niet veel waarde, maar dat is nu wel anders…

Noodlottig ongeval
Op 9 december kwam haar vriend Carlo Ijff om het leven tijdens een ongeval. In de verloren/ gestolen telefoon zit een geheugenkaartje met alle foto’s die ze van haar zelf met Carlo had. Ze doet een oproep bij Motorcrossplanet en verteld haar verhaal.

Ze vraagt hier na de gene die misschien de telefoon heeft aangetroffen. Ze zal geen aangifte doen wanneer het om diefstal zou gaan maar ze is alleen geïnteresseerd in het geheugenkaartje, dat is voor haar het enige belangrijkste aan de telefoon.

Oproep op Facebook
Hieronder een bericht dat Manon in november op Facebook heeft geplaatst:

‘’ Ik ben in November mijn telefoon kwijtgeraakt, ik weet niet of ik hem ergens heb laten liggen of dat hij is gestolen, ik had er vrede mee, maar nu is die telefoon me toch wel heel veel waard omdat er veel foto’s/ video’s enz. van Carlo op staan. Dus als je mijn telefoon hebt of ergens hebt gezien, ik zal geen aangifte of iets doen, maar ik zal je zo zo dankbaar zijn. Het is een Samsung galaxy s4 met een sticker achterop met Carlo z’n nummer 58. Ik verwacht dat ik hem bij de supercross ben kwijtgeraakt. En please DEEL dit bericht, alvast super bedankt’’

Bron: Motorcrossplanet.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button