AlgemeenCultuurKort nieuws

OBS Houwingaham uit Bad Nieuweschans kampioen schooldammen groep 4 t/m 6‏

- advertentie -

Bad Nieuweschans- De vierde editie van het scholen damtoernooi van de gemeente Bellingwedde en Oldambt is gewonnen door het team van OBS Houwingaham uit Bad Nieuweschans. De vier deelnemende viertallen werkten in het gebouw van SV Bovenburen in Winschoten een dubbele competitie af, dus ieder 6 partijen. Dit alles onder een speeltempo van 15 minuten per speler/partij. Goede twee werd het tweede team van CBS “De Loopplank” uit Blijham en derde OBS “De Tweemaster” uit Winschoten. Het kampioensteam werd gevormd door Janick Lanting, Elise Steinigerweg, Demi Peters, Sanne Meijer en David Weishaupt. Bad Nieuweschans en Blijham worden afgevaardigd naar de Provinciale kampioenschappen op zaterdag 20 februari in MFC “De Binding” in Oude Pekela. Tenslotte kregen de deelnemers een uitnodiging mee voor de persoonlijke kampioenschappen op 24 februari in dezelfde locatie. Volgende week woensdag komen groep 7/8 in actie, dan met 15 teams.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button