AlgemeenGemeente

Vanavond informatieavond omtrent noodopvang Beerta

- advertentie -

Beerta – De informatieavond over de noodopvang ten zuiden van Beerta wat eerst op donderdag 21 januari zal plaats vinden is vanavond om 19:30 in hotel-restaurant In den Stallen te Winschoten. Omwonenden en belangstellenden zijn van harte welkom.

- advertentie -

Medewerkers van het COA en de gemeente zijn aanwezig om u te informeren over de actuele stand van zaken rond de noodopvang ten zuiden van Beerta.

Grondwerkzaamheden gestart
Op dit moment worden er grondwerkzaamheden verricht om te grond klaar te maken voor de komst van de units. De units worden in de loop van januari/begin februari geplaatst. De planning is dat de eerste vluchtelingen eind februari aankomen in Beerta. Het terrein zal dan nog verder worden afgewerkt. In april moet de noodopvang volledig in gebruik zijn.

Omgevingsvergunning
De omgevingsvergunning voor het bouwen van de tijdelijke noodopvang is verleend op 6 januari 2016, en wel voor een periode tot 1 maart 2017. De vergunning is dezelfde dag aan aanvrager bekend gemaakt. Het besluit is met ingang van de dag na bekendmaking in werking getreden. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van bekendmaking van de omgevingsvergunning daartegen een bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders indienen.

De vergunning is gepubliceerd in het elektronisch gemeenteblad van de gemeente Oldambt (www.gemeente-oldambt.nl, onder In Oldambt – bekendmakingen). De omgevingsvergunning is in te zien op het gemeentehuis.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button