Algemeen

Cayn Nomden 1e prijs damtoernooi in Warffum

- advertentie -

Oldambt- Zaterdag 6 februari vond de 3e “Regio-Cup Noord”, een damtoernooi voor jeugdspelers, plaats in “Het Hogeland College” in Warffum. In de aula kon voorzitter Eddy Groenhagen van de plaatselijke Damvereniging Warffum ruim 60 jonge dammers verwelkomen. Aan de “Regio-Cup Noord” gekoppelde jeugdleider Rik Smit uit Hijken had ondertussen de jongens en meisjes in 8 groepjes ondergebracht, met de sterkste spelers in groep 1 enzovoort. Uitgangspunt waren 8 spelers per groep,

- advertentie -

Waardoor een rondtoernooi kon worden afgewerkt. De nrs. 1, 2 en 3 mochten na afloop een beker in ontvangst nemen van de PGD jeugdleider Rudolf Schwab uit Westeremden. Van de delegatie uit Winschoten werd de 11-jarige Cayn Nomden uit Winschoten 1e in groep 3 en clubgenoot Glenn Bisschop eveneens uit Winschoten 2e in groep 5. De 4e en laatste “Regio-Cup Noord” vindt plaats op 12 maart in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button