Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Eind bedrag SantaRun bekend, 3.500 euro naar Stichting Zonneschijn

- advertentie -

Winschoten – Op zondag 20 december was de 2e editie van de Santarun in Winschoten. Een evenement waarbij honderden kerstmannen rennen voor het goede doel, Stichting Zonneschijn.

- advertentie -

Afgelopen woensdag, 3 februari was het eindelijk zover en kon de cheque overhandigd worden aan Stichting Zonneschijn. De overhandiging van de cheque met als eindbedrag 3.500 euro vond plaats in het OZG te Winschoten.

Dagje uit
Dit bedrag dat in december met heel veel enthousiasme, plezier en sportiviteit bij elkaar is verzameld door deelnemers, vrijwilligers en sponsoren wordt besteed aan een dagje uit naar het Dolfinarium te Harderwijk. Het dagje uit naar het Dolfinarium wordt gemaakt met maar liefst 2 bussen waarmee een grote groep kinderen blij wordt gemaakt.

De Stichting had gehoopt dat ze met één bus de reis konden maken en waren dan ook blij verrast dat ze nu zelfs met twee bussen de reis naar Harderwijk kunnen maken en hierdoor een grote groep kinderen een fantastische uit bezorgen.

Stichting Zonneschijn
Deze stichting organiseert uitstapjes voor groepen kinderen naar bijvoorbeeld een attractiepark, een dierentuin of een speeltuin. Deze kinderen kunnen om uiteenlopende redenen een extraatje gebruiken zoals kinderen met een chronische ziekte, een lichamelijke of verstandelijke beperking of kinderen die door andere omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button