Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Stichting Cheerleading Groningen uit Winschoten in de prijzen

- advertentie -

 Winschoten – De eerste wedstrijd van 2016 is goed verlopen voor de cheerleaders van Stichting Cheerleading Groningen uit Winschoten. Op zondag 7 februari behaalden zij in Zwolle maar liefst tweemaal de eerste prijs , tweemaal de tweede prijs en een 3e prijs.

- advertentie -

Competitie
Op zondag 7 februari vertrokken vier teams  en 2 stunt teams van Stichting Cheerleading Groningen  naar het Landstede Sportcentrum in Zwolle. In totaal kwamen daar 34 teams van 10 verenigingen uit heel Nederland op de mat om hun kunsten te laten zien. De meegereisde familieleden en vrienden op de tribune keken hun ogen uit.
Namens Stichting Cheerleading Groningen mocht Cheer Extreme Junior 2 als eerste de mat betreden.

Daarna was het de beurt aan de beide stunt teams: Cheer Extreme stuntgroup 1 en Cheer Extreme stuntgroup 2.

Ook de jongste meisjes en jongen van Stichting Cheerleading Groningen mochten hun kunsten laten zien. Voor sommige meisjes en voor onze jongen was het de allereerste wedstrijd en dat was natuurlijk wel heel spannend. Maar deze Cheer Extreme Peewee’s en Cheer Extreme Kids lieten een mooie routine zien.
Juniorteam
Vervolgens kwam het tweede juniorenteam Cheer Extreme Junior 1 achter de schermen vandaan. Dit team bestaat uit meiden  tussen de 12 en 16 jaar oud. Cheer Extreme Junior 1 mag zich al een aantal jaren Nederlands Kampioen noemen in Level 3, dit jaar komen zij voor het eerst uit in Level 5. Tijdens de wedstrijd in Zwolle lieten ze nogmaals zien waarom zij al een aantal jaren Nederlands Kampioen zijn.
Prijzen
  • Cheer Extreme Junior 2            1ste plaats
  • Cheer Extreme Junior 1            1ste plaats
  • Cheer Extreme Stuntgroup 2    2e  plaats
  • Cheer Extreme Stuntgroup 1    3e  plaats
  • Cheer Extreme Kids                 2e  plaats
  • Cheer Extreme Peewee’s         5e  plaats
Tips van de jury
Naast een aantal punten krijgen alle teams van de jury ook tips om op de volgende wedstrijd nog beter te presteren. Met die kennis in de hand gaan alle teams er nu hard aan werken om tijdens de volgende voorronde, op 3 april, nog spectaculairdere routines neer te zetten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button