AlgemeenCultuur

Met twee personen naar de film voor slechts €14,- tijdens Valentijn

- advertentie -

Winschoten – Tijdens Valentijn op 14 februari naar de film? Dat kan bij Cultuurhuis de Klinker voor slecht €7,- euro per persoon! Kinderen tot en met 12 jaar betalen €6,- voor een kaartje.

- advertentie -

Cultuurhuis de Klinker draait op Valentijnsdag drie films.

How to be Single:
Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan… heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands.

Draait om 17:30 uur en 20:00 uur. 

Zootropolis
Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren.

Draait om 15:15 uur.

Woezel & Pip, op zoek naar de sloddervos
Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie. Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan?

Draait om 13:00 uur.

Koop je kaarten aan de kassa of reserveer je kaarten op de website van de Klinker.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button