Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Onderbroekenlol; ‘slipdepot’ op het fabrieksterrein van NoordNed

- advertentie -

Winschoten – ‘Slip- of slibdepot’ dat is de vraag die Jannie Bos eigenaar van kijktuin Wubsbos zich afvraagt.

- advertentie -

Op het fabrieksterrein van NoordNed naast het Maintebos aan het St. Vitusholt staat het bordje ‘SlipDepot’. Normaal gesproken word oude kleding weggegooid of indien het nog van redelijke goede kwaliteit is bijvoorbeeld ter donatie in een kledingcontainer van Humanitas gedaan.

Broeken, t-shirts, overhemden en dergelijke mogen zoals bekend is in de containers, slipjes niet! ‘Deze dienen blijkbaar te worden gedumpt op het braakliggend fabrieksterrein van NoordNed, zoals duidelijk wordt op de foto van Jannie.’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button