AlgemeenCultuurKort nieuws

Ernst en Bobbie komen met nieuwe show naar Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Bekende liedjes en veel grappen tijdens een Afrikaans avontuur van Ernst en Bobbie. De nieuwe show van Ernst en Bobbie bevat alle ingrediënten die we van de twee kinderhelden gewend zijn: een doldwaas avontuur, bekende liedjes en veel grappen.

- advertentie -

Onze helden hebben ditmaal thuis problemen met de waterleiding: er is geen stromend water meer. Ze willen telefoneren met het waterbedrijf, maar bellen per ongeluk met het actienummer 0900-WATER! Ernst en Bobbie beloven om alle mensen in het Afrikaanse land Nbuku te gaan helpen met het vinden van schoon drinkwater. Het is het begin van een super grappig avontuur, waarin Ernst en Bobbie uiteindelijk in Afrika terechtkomen. Maar of iedereen in Nbuku daar zo blij mee is…?

Ernst en Bobbie doen op 24 februari twee shows in De Klinker, aanvang 13.30 uur en 16.00 uur.

Bestel hier uw kaarten.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button