AlgemeenCultuurRegionaal nieuws

Domino’s Pizza komt naar Winschoten

- advertentie -

Winschoten- Domino’s Pizza vestigt zich deze zomer in Winschoten. Het bedrijf oriënteert zich al jaren op de tweede koopstad van Groningen, maar heeft nu een geschikt pand gevonden.

- advertentie -

Het is de bedoeling dat Domino’s Pizza in het pand komt waar nu nog het informatiepunt van de gemeente Oldambt is gevestigd, aan het Oldambtplein. ,,We moeten nog een besluit nemen of er een restaurant in komt of dat we er een afhaal – en bezorgwinkel van maken”, zegt Ronald Dekker.

Dekker is bij Domino’s Pizza verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf in Nederland. Het bedrijf heeft nu 175 vestigingen in ons land en koerst erop deze zomer tweehonderd winkels te hebben.

Dekker zegt dat Winschoten al enkele jaren op het verlanglijstje stond, maar dat er geen geschikte locatie kon worden gevonden. ,,En eerlijk gezegd: we durfden het een aantal jaren geleden ook nog niet aan. Winschoten leek een moeilijk verhaal, maar nu hebben we de knoop doorgehakt. Het pand aan het Oldambtplein voldoet aan onze criteria. Wij willen altijd een zichtlocatie in combinatie met veel traffic en een aantrekkelijke huurprijs. Het pand aan het Oldambtplein voldoet daar aan.”

Pikant detail is dat op enkele tientallen meters afstand pizzeria Gepetto is gevestigd. Winschoten telt daarnaast nog twee pizzeria’s. Wordt met de komst van Domino’s een pizzaoorlog ontketend? ,,Wij doen gewoon ons ding. Niet meer niet minder en proberen met onze eigen formule geld te verdienen. Zo werkt de markt.”

Bron: dvhn.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button