AlgemeenPolitiek

Oldambt is een nieuwe politieke partij rijker: Gemeentebelangen Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Twee prominente ex-D66’ers Ger Klein en Albert Kuiper hebben een nieuw politieke partij opgericht, met de naam Gemeentebelangen Oldambt.

- advertentie -

‘Samen met andere Oldambtsters willen wij inhoud geven aan de partij en aan het verkiezingsprogramma’s’. Ze willen zich van andere partijen onderscheiden door zich ‘nog meer in te zetten om de politiek dichter bij de burger te brengen. Niet praten over, maar praten met de inwoners. De inwoners zijn namelijk goed in staat beslissingen over hun eigen leefomgeving te nemen‘, aldus Klein en Kuiper.

Gemeentebelangen Oldambt zoekt mensen die lid willen worden van de partij en actief willen meedenken en meedoen. Ze zijn ambitieus: ‘Wij willen bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 de grootste partij worden. Dit om het verschil in Oldambt te kunnen maken!’.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button