AlgemeenKort nieuws

Dollard College reikt prijs uit aan groep 8 leerling

- advertentie -

Winschoten – Ramon Aukes, leerling van CBS Maranatha in Winschoten, werd verrast in de klas. Ramon had na zijn bezoek aan de open dag van vestiging Hommesplein-Stikkerlaan eind januari in Winschoten meegedaan aan het onlinespel ‘Kraak de Dollardkluis’. En met succes! In de eerste ronde van het spel wist hij in de snelste tijd de kluis te kraken.

- advertentie -

Leerlingen van groep 8 staan voor de belangrijke keuze naar welke school ze na de basisschool naar toe gaan. In januari bezochten veel leerlingen de open dag van één van de vestigingen van het Dollard College in Winschoten, Pekela, Bellingwolde en Woldendorp.

Leerlingen die de open dag bezocht hadden, kregen via de post een uitnodiging om het spel te spelen. Ze konden vragen beantwoorden over het Dollard College en konden daarmee cijfers voor de code verdienen. Daarna moesten ze proberen om met een code zo snel mogelijk de kluis te kraken. Het spel bestaat uit drie ronden, elke ronde levert een prijswinnaar op. Ramon is de eerste winnaar.

Ramon: “Ik ben ontzettend verrast dat ik “Kraak de Kluis” van het Dollard College gewonnen heb. Ik ga in ieder geval een agenda, kaftpapier en een rekenmachine van het prijzengeld kopen. Ik verheug me er al op om naar het Dollard College te gaan!”

Ramon kreeg in de klas, ten overstaan van zijn klasgenootjes, de prijs uitgereikt door mevrouw De Groot en mevrouw Koster van vestiging Hommesplein-Stikkerlaan van het Dollard College. Hij kreeg een waardebon van € 50,- voor schoolspullen, een paashaas en paaseitjes, een traktatie voor de hele klas!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button