Algemeen

Miljoenen order voor Ziegler Brandweertechniek in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Woensdag 2 maart is tussen Ziegler Brandweertechniek en Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO) een overeenkomst getekend voor de levering van 26 brandweervoertuigen. In het bijzijn van chassisproducent DAF Nederland werden de handtekeningen tussen de beide contracterende partijen gezet. Het gaat om de vervanging van tankautospuiten (blusvoertuigen) waarvan de afschrijvingstermijn verlopen is.

- advertentie -

Er is gekozen voor 26 identieke blusvoertuigen met een standaardbepakking, zodat deze binnen de regio uitwisselbaar zijn. De voertuigen zijn voorzien van een speciaal ‘3-in-1blussysteem’, waarmee met één slang zowel met water (hoge en lage druk) als met schuim geblust kan worden.

De orderportefeuille van Ziegler Brandweertechniek is overigens goed gevuld. In de afgelopen maanden heeft Ziegler tientallen nieuwe voertuigen in opdracht gekregen voor binnen- en buitenlandse klanten.

De vele opdrachten leveren op diverse posities in het bedrijf nieuwe arbeidsplaatsen op.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button