Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Politie: waarschuwing – Laat je drankje niet onbeheerd achter!

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft de afgelopen weken meerdere meldingen ontvangen van voornamelijk vrouwen die tijdens aan avondje stappen tegen hun zin rare en verwarde dingen gingen vertonen. De politie vermoedt dat er personen zijn die de drugs GHB in onbeheerde drankjes doet. Waar deze vrouwen het slachtoffer zijn van geworden.

- advertentie -

‘Een vaak voorkomend probleem’  erkend de voorlichting van de politie, ‘om verdachten aan te houden is lastig, het gaat snel en daarbij ook nog eens onopvallend.’

Advies
De politie adviseert het uitgaanspubliek om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen: De voor de hand liggende is dan wel, laat een drankje nooit onbeheerd staan tijdens het uitgaan. Neem geen drankjes aan van onbekenden; Accepteer geen flesjes die het barpersoneel niet in jou bijzijn opent; Drink niet verder als een drankje vreemd smaakt.

Bel 112 als je merkt dat je duizelig wordt of hoofdpijn krijgt na het drinken van je drankje.

Oproep      
De politie roept mensen op die iets vergelijkbaars hebben meegemaakt of weten dat zoiets gebeurd is, om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Foto: OldambtNu.nl – Archief 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button