AlgemeenGemeente

Infopunt actieprogramma ‘Werken aan Winschoten’ heeft haar deuren gesloten

- advertentie -

Winschoten – In 2014 opende de gemeente het Infopunt aan het Oldambtplein waar bewoners en ondernemers binnen konden lopen met vragen over het Actieprogramma Herinrichting Binnenstad.

- advertentie -

Nu de laatste fase van de werkzaamheden aan de Venne en het Stationsgebied van start zijn gegaan en de aannemer OWC een eigen Infopunt heeft ingericht aan de Venne is het tijd geworden om het Infopunt van de gemeente te sluiten.

Vrijdag 18 maart is de laatste dag dat het Infopunt geopend is.

De omwonenden, bedrijven en winkeliers in de binnenstad willen uiteraard op de hoogte worden gehouden van de werkzaamheden in de binnenstad. OWC zal regelmatig een informatiebulletin uitgeven dat huis- aan huis  wordt verspreid voor de direct betrokkenen en omwonenden. Daarnaast worden er inloopmomenten georganiseerd en kunnen geïnteresseerden voor vragen over de werkzaamheden langskomen in het OWC-Infocentrum (tevens projectkantoor) aan de Venne 125. Op werkdagen is het Infopunt geopend tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Henk Steenge van OWC op telefoonnummer 06-28841966 of e-mail henk@owc-wegenbouw.nl

OWC heeft ook een speciale, gratis app ontwikkeld waarin alle informatie over de werkzaamheden is te vinden. Op de app worden regelmatig nieuwsberichten op geplaatst, is er een actuele planning te vinden en men kan er terecht voor contactgegevens of het invoeren van een melding.

- advertentie -

Ga daarvoor naar de Play- of App store en zoek de App door het invoeren van ‘Versterking Binnenstad Winschoten’ of “Winschoten”. De  App is een ideaal medium om  op de hoogte te blijven van alle actuele informatie over de werkzaamheden in de binnenstad.

- advertentie - 

Voor meer informatie over het Actieprogramma kunt u nog steeds terecht op www.WerkenAanWinschoten.nl

Foto: Gemeente Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button