AlgemeenIncidenten

Politie speurt naar vermiste Fries; auto leeg aangetroffen in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie is op zoek naar de 37-jarige Joel van Bekkum uit Surhuisterveen. Hij is dinsdagochtend in overspannen toestand in zijn auto gestapt en vermoedelijk richting Oldambt vertrokken. De familie en politie maken zich ernstige zorgen om hem.

- advertentie -

Vandaar dat er gistermiddag een Burgernetmelding is uitgegaan. Daarin wordt gevraagd uit te kijken naar zijn auto: een rode Opel Astra met kenteken NL-LD-46. Mogelijk is Van Bekkum in de omgeving van het Midwolderbos of Emergobos te vinden.

‘Hij wandelt daar geregeld en we denken dat hij in die omgeving is.’ meldt politiewoordvoerder Ron Reinds aan RtvNoord. ‘Hij vormt geen gevaar voor andere mensen, eerder zou hij zichzelf wat aan kunnen doen. Daarom maken we ons ernstige zorgen.’

Auto aangetroffen
Aan de Acacialaan in Winschoten bij het Crematorium is de auto van de vermiste man woensdagmorgen gevonden. De recherche heeft sporenonderzoek verricht en de auto laten afslepen.

De vermiste persoon is zelf is niet aangetroffen. Van de 37-jarige Joel van Bekkum uit Surhuisterveen ontbreekt ieder spoor.

Zoektocht
De politie heeft met honden in de buurt gezocht naar de man, dit heeft weinig opgeleverd. Wel start de politie donderdag een onderzoek in een waterplas in de buurt van het crematorium. De politie krijgt daarbij ondersteuning van sonarapparatuur.  De woordvoerder van de politie verklaard dat dit woensdag niet gebeurd , ‘We hebben helaas niet het apparatuur tot onze beschikking, we moeten dit uitstellen tot donderdag’.

- advertentie -
Tips
Mocht u iets weten van de vermissing, ziet u de man lopen of heeft u hem zien lopen of rijden. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

- advertentie - 

Foto’s: Mélarno Kraan/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button