AlgemeenIncidenten

Elf overtredingen bij aangekondigde politiecontrole Ulsderweg

- advertentie -

Klein Ulsda – Maandag gaven we het al aan er komen controles aan de Ulsderweg in Klein Ulsda. De weg is onlangs gereconstrueerd, er is hierbij een zone aangebracht waar 30 km/h is toegestaan. Uit een analyse is gebleken dat 79.6% van de automobilisten te hard rijd. De politie had via een Facebookbericht de mensen gewaarschuwd.

- advertentie -

Controle
Dinsdag werd de eerste controle uitgevoerd door de politie. Van de 60 gecontroleerde auto’s waren er 11 in overtreding waarvan de snelste 60 km per uur reed.

‘De buurtbewoners waren erg blij met onze actie aangezien zij ook de melders waren van het feit dat er regelmatig veel te hard gereden wordt op dit traject’. Meldt de politie op haar Facebookpagina. ‘Deze controle was zeker niet de laatste op deze plek dus hou je snelheid in de gaten!’

Lees ook: 
Politie waarschuwt weggebruikers Ulsderweg voor snelheidscontroles

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button