Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Openluchtzwembad ‘De Ringberg’ start voorverkoop zwemseizoen 2016

- advertentie -

Scheemda – Openluchtzwembad ‘De Ringberg’ in Scheemda gaat in het seizoen 2016 open op zaterdag 30 april om 13.00 uur en sluit het seizoen af op zondag 28 augustus om 17.00 uur. Op die laatste zondag is er van 17.00-19.00 uur weer doggy plons.

- advertentie -

Voorverkoop abonnementen
De tijden van de voorverkoop van abonnementen zijn als volgt. Dinsdag 22 maart, woensdag 23 maart en woensdag 6 april van 15.00-19.00 uur.

Plaats: zwembad De Ringberg, Badhuislaan 6 in Scheemda.

Formulieren ten behoeve van de voorverkoop liggen bij Jumbo in Scheemda. Het zwembad beschikt niet over een pinapparaat, u moet dus contant betalen. Tijdens de voorverkoop zijn er ook formulieren die u in kunt vullen.

Losse kaart
Entreekaart: € 3,50

Gezinsabonnement
Een gezinsabonnement* is bestemd voor ouders, al of niet met eigen kinderen tot 18 jaar*, wonende op het zelfde adres. Het abonnement geldt voor maximaal twee kinderen tot 18 jaar, voor ieder extra kind dient € 6,- bijbetaald te worden.

*peildatum is 1 Januari 2016. d.w.z. kinderen die op 1 Januari van dit jaar nog geen 18 jaar zijn, kunnen op een gezinsabonnement worden vermeld.

Voorverkoop: € 110,-
Naverkoop: € 135,-

Persoonlijk abonnement
Een persoonlijk abonnement* is een abonnement bestemd voor 1 persoon. Dit abonnement is strikt persoonlijk en mag niet aan anderen worden uitgeleend.

Voorverkoop: € 55,-
Naverkoop: € 65,-

10 Baden kaart
Een 10 badenkaart kost met ingang van dit seizoen 30 euro. een 10 badenkaart is niet persoonsgebonden. U mag dus met meerdere personen van dezelfde kaart gebruik maken.

Zwembad De Ringberg
Het complex omvat een peuterbad, een ondiep en een diep bad. Het peutergedeelte beschikt over een peuterglijbaan, apart terras en een zonneweide. Het ondiepe bad met glijbaan en het diepe bad met duikplank is omringd door een grote zonne-/speelweide.

Op de speelweide staat voor de jongere jeugd een klimtoestel en voor de oudere jeugd is er een beachvolleybalveld. Bij de goed voorziene kiosk kunt u terecht voor koffie, thee, fris, snoep, ijs, enzovoort.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu Archief

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button