AlgemeenKort nieuws

Joe Cocker tributeband in café Carambole

- advertentie -

Winschoten – Cockerpower is een 7-koppige band uit de stad Groningen en omstreken. De band brengt met hun tribute show een eerbetoon aan de recent overleden Joe Cocker, één van de grootste pophelden van de afgelopen decennia.

- advertentie -

Geïnspireerd door meer dan 30 jaar aan hits geeft Cockerpower een spetterend optreden met daarin onder andere de nummers die Joe Cocker ooit speelde op Woodstock zoals Delta Lady en With A Little Help From My Friends. Uit het immense repertoire komen ook legendarische nummers als The Letter, Unchain My Heart en Civilized Man aan bod. Natuurlijk spelen ze ook het nummer dat bekend werd door de film 9 1/2 weeks, met Kim Basinger: You Can Leave Your Hat On.

Cockerpower heeft alles in huis om het repertoire van Joe Cocker zo puur mogelijk voor het voetlicht te brengen: Meindert Joostens die in stem en mimiek de songs van Joe Cocker tot in de perfectie kan vertolken. Jolanda de Haan en Chris Hooghuis verzorgen de swingende backing vocals, sax en percussie, met de gelouterde ritmesectie bestaande uit Wessel Baptist op drums en Gerrit Veen (onder meer bekend van Herman Brood en Appie Alberts) op bas en met de fantastische gitarist Jan Vrieling en de veelzijdige Peter Kooi op toetsen.
Zaal open: 21.00 uur.
Aanvang muziek: 22.00 uur.
Kaarten voor dit optreden zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman Muziek en bij Carambole aan de bar. Voorverkoop 10 euro, op de avond zelf aan de deur 12.50.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button