AlgemeenGemeente

Koninklijke Onderscheidingen tijdens bijeenkomst brandweerkorps Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Tijdens een officiële bijeenkomst van het brandweerkorps Winschoten, onderdeel van het Cluster Oldambt, in de brandweerkazerne aan de Molenweg in Winschoten, heeft de burgemeester Pieter Smit woensdagavond twee Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan mevrouw J. Cazemier-de Bruin en de heer H. van der Veen. Beiden worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

- advertentie -

Achtergrondgegevens:

Mevrouw J. (Jenny) Cazemier-de Bruin
Mevrouw Cazemier is gedurende de periode 1 november 1993 tot 1 september 2002 lid geweest van de vrijwillige brandweer van de gemeente Winschoten.

Door de vorming van het samenwerkingsverband Intergemeentelijke brandweer Oldambt heeft zij haar brandweer carrière bij deze organisatie voortgezet van 1 september 2002 tot 1 januari 2010. Vanaf de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2010 was zij lid van de vrijwillige brandweer van de gemeente Oldambt.

tot 1 januari 2014 toen de brandweer Oldambt ondergebracht werd bij de Veiligheidsregio Groningen. Zij heeft haar werkzaamheden bij de brandweer van de Veiligheidsregio Groningen. beëindigd per 1 oktober 2015. In totaal is zij 21 jaar actief geweest bij de vrijwillige brandweer, waarvan zij van 1 januari 2007 tot 1 oktober 2015 de functie van ploegchef vervulde.

De heer H. (Harm) van der Veen
De heer van der Veen is gedurende de periode 1 november 1993 tot 1 september 2002 lid geweest van de vrijwillige brandweer van de gemeente Winschoten.

- advertentie -

Door de vorming van het samenwerkingsverband Intergemeentelijke brandweer Oldambt heeft hij zijn brandweer carrière bij deze organisatie voortgezet van 1 september 2002 tot 1 januari 2010. Vanaf de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2010 was hij lid van de vrijwillige brandweer van de gemeente

- advertentie - 

Oldambt tot 1 januari 2014 toen de brandweer Oldambt ondergebracht werd bij de Veiligheidsregio Groningen. Hij heeft zijn werkzaamheden bij de brandweer van de Veiligheidsregio Groningen beëindigd per 1 oktober 2015. In totaal is hij 21 jaar actief geweest bij de vrijwillige brandweer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button