Algemeen

17-Jarige jongen word mishandeld na poging straatroof Scheldestraat

- advertentie -

Winschoten – Een 17-jarige jongen uit Winschoten is dinsdagavond rond 22.30 uur mishandeld aan de Scheldestraat in zijn woonplaats.

- advertentie -

De jongen stond bij de garageboxen met een muziekspeaker in zijn handen. Op dat moment fietste er een man langs, die de speaker pakte. Vervolgens werd het slachtoffer door een tweede man op de grond geduwd en geschopt.

De poging tot straatroof is gepleegd op dinsdag 29 maart 2016 tussen 22:30 uur en 22:36 uur in de omgeving van Scheldestraat ter hoogte van garageboxen te Winschoten. Na het incident zijn de verdachten in de richting van Amstelstraat gevlucht.

Signalement
Twee mannen met een donker getinte huidskleur. Lengte van 1 van de mannen circa 1.90 meter, donker trainingspak en petje van Chicago Bulls (rood met zwart). De andere man droeg een zwart jasje, lichte spijkerbroek en het haar in korte dreadlocks, lengte onbekend.
Ze waren beiden op een fiets en spraken een onbekende buitenlandse taal. Leeftijden onbekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de poging tot straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Tips
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button