Algemeen

Nieuwe interactieve website: MijnOldambt.nl ‘van ons allemaal’

- advertentie -

Oldambt – Vanaf nu is er een nieuwe interactieve website gelanceerd, MijnOldambt.nl Op MijnOldambt.nl kunt u zien wat Oldambt te bieden heeft. Als bezoeker kunt u zelf een bijdrage leveren aan de site. Plaats een gratis berichtje op onze ‘Marktplaats’, vind informatie over bedrijven, neem een kijkje in de ‘Agenda’ voor leuke uitstapjes, volg het ‘ Laatste nieuws’ wat wordt aangeboden door OldambtNu.nl en maak gebruik van speciale acties en aanbiedingen.

- advertentie -

Door actief bezig te zijn op de site wordt MijnOldambt.nl van ons allemaal.

MijnOldambt.nl is gekoppeld aan de MijnOldambt App die te downloaden is in de app store. Via de App kunt u MijnOldambt volgen en ziet u alle acties, berichten en bedrijven.

Particulieren
Particulieren kunnen zich aanmelden voor een gratis account. Meld u ook aan en ontdek wat u met MijnOldambt.nl kunt gaan doen.

Bedrijven
Bedrijven hebben de mogelijkheid om via een banner of bedrijfsvermelding hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij het publiek. Het is ook mogelijk om op een eenvoudig manier aanbiedingen en acties te plaatsen.

MijnOldambt
“De website MijnOldambt.nl is niet zoals vele andere websites bedoeld voor gebiedspromotie”, zegt  initiatiefnemer Dave Leeuwerik. “Oldambt heeft prachtige winkels en bedrijven die vaak mooie aanbiedingen hebben. Onze bedoeling is dat ondernemers deze aanbiedingen gaan plaatsen op MijnOldambt.nl. Wij vragen hier een kleine vergoeding per advertentie voor. De opbrengst hiervan investeren wij weer in de promotie van de site en app. We willen hiermee creëren dat wanneer mensen op zoek gaan naar een product bij een grote landelijke webshop, eerst eens naar de aanbiedingen gaan kijken in hun eigen regio. Ook de sponsor inkomsten worden gebruikt voor promotie en doorontwikkeling van de App.

Op dit moment hebben wij een actie lopen in samenwerking met Oldambtnu.nl waarbij het publiek 300 euro shoptegoed kan winnen. Deze is te besteden bij een bedrijf aangesloten bij MijnOldambt.nl”.

Voor alle mogelijkheden en informatie kunt u contact opnemen met Melvin via 0597-792014 of info@mijnoldambt.nl

Wij zien u graag op MijnOldambt.nl!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button