AlgemeenKort nieuws

Winschoter Stadsjournaal krijgt 350 euro van De Heerenzitting

- advertentie -

Scheemda – Woensdag 6 april heeft het Winschoter Stadsjournaal een donatie in ontvangst mogen nemen van de Heerenzitting uit Winschoten. De Heerenzitting is een stichting die toe doel heeft activiteiten te ondersteunen in het Oldambt.

- advertentie -

Tijdens een filmavond die het Winschoter Stadsjournaal verzorgde om de Heerenzitting een indruk te geven van het werk van het Winschoter Stadsjournaal overhandigde voorzitter Henk Merk van de Heerenzitting een cheque aan Jacob Veen en Jan Witter van het Winschoter Stadsjournaal.

Lees meer: Winschoter Stadsjournaal trekt tijdens 50-jarig jubileum volle zalen

Digitaliseren
Het geldbedrag gaat gebruikt worden voor het digitaliseren van oude dorpsfilms uit het Oldambt die het Winschoter Stadsjournaal onlangs in haar bezit heeft gekregen. De films geven een mooi tijdsbeeld weer uit de jaren 60,70 en tachtig van onder meer Beerta en Nieuw-Beerta.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button