Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Anonieme initiatiefnemers OldambtAZCNee.nl roepen inwoners op tot actie

- advertentie -

Winschoten – De anonieme initiatiefnemers van de website OldambtAZCNee.nl roepen de Winschoters op om de gemeenteraad van Oldambt te bestoken met brieven tegen de komst van het asielzoekerscentrum aan de Udesweg.

- advertentie -

Lees meer: Winschoten-Zuid waarschijnlijk de plek voor nieuw asielzoekerscentrum

Veiligheid
Met de komst van een permanent AZC zou onder meer de veiligheid in het geding zijn, de verhouding inwoners-vluchtelingen scheef komen te liggen, druk op bepaalde voorzieningen (dokter/ziekenhuis) komen te liggen en de vrijheidswaarden onder druk komen te staan.

Informatieavond
Op woensdag 20 april vindt een inloopbijeenkomst over de komst van een asielzoekerscentrum (azc) in de gemeente Oldambt plaats. De inloopbijeenkomst die tussen 18.00 – 22.00 uur plaatsvindt in de Tramwerkplaats, is bedoeld voor inwoners, ondernemers en zorg- en onderwijsinstellingen uit de gemeente. Het college wil met de bezoekers in gesprek voordat zij op 10 mei een definitief besluit neemt over de locatie

Lees meer: Inloopbijeenkomst mogelijke komst asielzoekerscentrum aan Udesweg

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button