Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Onweersbui zorgt voor woningbrand en wateroverlast in Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Het onweer van dinsdagavond en -nacht heeft de meeste Oldambtsters bezig gehouden. In onder andere Onstwedde, Winschoten en Onderdendam sloeg de bliksem in in een aantal woningen. Daarbij is geen brand uitgebroken, zegt de voorlichter van de brandweer.

- advertentie -

Woningbrand
Aan de Rosa Caninalaan te Winschoten sloeg de bliksem in rond half één. De bewoners van het huis hebben hierop direct 112 gebeld. Door de inslag zijn alle stoppen door geslagen en is de meterkast verwoest. De brandweer verrichte hier na controle.

Wateroverlast
Bij een pand aan de Scheldestraat had dezelfde nacht last van de onweersbui. Door de regenval begon het dak begon te lekken, de brandweer kon hier verder weinig aan doen. Het dak zal moeten worden gerepareerd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button