AlgemeenGemeente

De Rijdende Popschool van start in Oldambt

- advertentie -

Bad Nieuweschans –Op dinsdag 19 april 2016 om 16.00 uur is de muzikale start van de Popschool in Bad Nieuweschans. Bij De Rijdende Popschool krijgen kinderen en jongeren muziekles in een bandje. De Gemeente Oldambt heeft De Rijdende Popschool subsidie toegekend om popscholen op te zetten in een aantal dorpen.

- advertentie -

Kinderen en jongeren die zich aansluiten bij de Rijdende Popschool krijgen gedurende tien weken workshops in het samen spelen van muziek. De kinderen kiezen zelf de popliedjes in overleg met de bandcoach. Noten lezen of ervaring in de muziek is niet nodig; plezier staat voorop. De bedoeling is dat er in het najaar ook popscholen in Beerta, Midwolda en Oostwold van start gaan.

Kennismakingsworkshop
Tijdens de kennismakingsworkshop in Bad Nieuweschans is iedereen welkom. Deze vindt plaats op dinsdag 19 april 2016 om 16.00 uur in dorpscentrum De Akkerschans aan de Bunderweg 14. Wethouder Bard Boon van cultuur is hierbij aanwezig.

Meer informatie over de Rijdende Popschool is te vinden op de website: www.derijdendepopschool.nl, of op de Facebook-pagina: www.facebook.com/derijdendepopschool

Foto: Rijdende Popschool/ Facebook

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button