Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Noorderpoort en Campus vieren jubileum

- advertentie -

Winschoten – Donderdag 21 april zal er een groot jubileum feest plaatsvinden op Campus Winschoten. Noorderpoort bestaat 20 jaar en 10 jaar geleden was de start van de samenwerking tussen Dollard College, Terra en Noorderpoort.

- advertentie -

De gehele dag zijn er feestelijke festiviteiten rond de Campus en bij bevriende sportrelaties zo kunnen de studenten kiezen uit vele sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld Kickboksen, Bootcamp, Spinning en Highlandgames. Daarnaast zal er een cultuurmarkt op het schoolplein plaatsvinden met verschillende workshops zoals fotografie en bloemschikken. Ook besteden we natuurlijk aandacht aan de prima samenwerking in al die jaren met bedrijven en andere scholen in de regio.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button