Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Schaap stadskudde Oldambt dood gebeten

- advertentie -

Winschoten – Vanmorgen vonden medewerkers van de Stadskudde Oldambt een schaap dat niet lang daarvoor door vermoedelijk een hond was doodgebeten.

- advertentie -

De medewerkers van de Stadskudde Oldambt vragen hondenbezitters met klem hun hond in de buurt van de schapen aangelijnd te houden! Iedere hond heeft het in zich om op schapen te jagen. Dat is nou eenmaal hun natuurlijke instinct. Zelfs de meest gehoorzame hond kan dan opeens niet meer luisteren.

Voorkom ongelukken en doe even de riem om. Ook kleinere honden die een schaap niet kunnen (dood)bijten kunnen de schapen zo laten schrikken dat deze op de weg of in de sloot terecht komen. Op dit moment lopen bij veel koppels lammetjes, een extra reden om voorzichtig te zijn! Het schaap dat ze vandaag vonden laat twee lammetjes na.

Foto: Facebook Stadskudde – Archief

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button