Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Sportieve teams gezocht voor de Oldambtster Drakenbootrace!

- advertentie -

Winschoten – Inmiddels hebben we al een aantal aanmeldingen voor de Oldambtster Drakenbootrace, maar des te meer zielen, des te meer vreugd! Ga de concurrentie aan en win € 500,- voor je vereniging of een lokaal goed doel.

- advertentie -

De Drakenbootrace wordt dit jaar op zondag 19 juni tussen 11:00 en 15:00 uur gehouden in de haven van Winschoten. De gehele dag staat de Renselkade en Havenkade West in het teken van sportiviteit,  gezelligheid in én langs het water. Het gaat dus niet alleen om het meedoen, maar om het meemaken van een onvergetelijke dag! 

Het leuke is dat iedereen vanaf 16 jaar mee kan doen, dit kan bijvoorbeeld een team worden met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten. Vorm een team van 8 peddelaars en 1 trommelaar, leg een parcours van 200 meter af in een prachtige drakenboot die de organisatie voor je regelt en ding mee naar het geldbedrag dat ten goede komt van een lokaal goed doel. 

De organisatie wil de vijfde editie wederom laten uitgroeien tot een groot succes en zoekt om deze reden nog enthousiaste teams voor hét waterevenement van Winschoten. Twijfel niet en schrijf je vóór 13 mei in!

Voor meer informatie aangaande de drakenbootrace of aanmelden, kan je contact opnemen met Marketing Oldambt, Jordi Smith, te bereiken op 0597-700280 of via jordi.smith@marketingoldambt.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button