AlgemeenOp stap

Dé tuin gerelateerde markt van Winschoten zoekt nog standhouders

- advertentie -

Winschoten – Inmiddels hebben wij al een gevarieerd aanbod van deelnemers die we mogen begroeten tijdens de Groenmarkt op zaterdag 2 juli aanstaande van 10.00 – 16.00 uur.

- advertentie -

De Groenmarkt is een jaarlijks terugkerende markt in het prachtige Rosarium van Winschoten tussen 320 verschillende bloeiende rozenrassen. Dit alleen al maakt het de moeite waard voor de bezoekers.  Ieder jaar zijn er ongeveer 80 deelnemende bedrijven die hun waren, gerelateerd aan tuin én groen, aan de man brengen. Dit kunnen bloemen of planten, tuinmeubelen, tuindecoratie, vijverartikelen  et cetera zijn. Voor de aanstaande editie willen wij dit aantal graag overtreffen, om een nóg breder aanbod te kunnen bieden voor de bezoekers en zoeken om deze reden nog standhouders.

Voor meer informatie of het reserveren van een standplaats op deze markt, neemt u dan contact op met Jordi Smith via 0597-700 280 of via de mail: jordi.smith@marketingoldambt.nl.

Foto: Wilko Smit/ OldambtNu.nl (Archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button