AlgemeenSport

Geslaagde Koningsspelen bij CBS de Vossenburcht

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag 22 april was er op de atletiekbaan van Aquilo een sportdag in het teken van de Koningsspelen. Zo’n 200 kinderen van CBS de Vossenburcht, de groepen 1 t/m 8, konden met veel plezier deelnemen aan spelletjes gerelateerd aan de atletiek sport.

- advertentie -

De dag die feilloos is verlopen is georganiseerd door Geena Nastase, MBO student Onderwijsassistente. Geena heeft hierin de samenwerking gezocht met Huis voor de Sport Groningen en het Ubbo Emmius. ‘Geena heeft echt overal aan gedacht’ vertelt Sven van Delden van Huis voor de Sport Groningen. ‘Dit tref je niet vaak aan!’

Het weer zat mee en de kinderen hebben zich enorm vermaakt. Dansstudio Da Funky Feet heeft twee trainsters ingeschakeld om het dansje Hupsakee bij de kinderen te kunnen aanleren. Dit gebeurde een week voorafgaand aan het evenement. Op de dag zelf waren zij erbij om de gehele school aan het dansen te krijgen! Leerlingen van de tak Sport & Dienstverlening van het Ubbo Emmius hebben alle spelletjes begeleid. Kortom een toporganisatie en een topdag!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button