AlgemeenGemeente

Stem op de de ‘Gouden Gevel 2014-2015’ van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Onlangs werden de nominaties voor de Gouden Gevel 2014-2015 bekend gemaakt. De binnenstad van Winschoten kent sinds 2007 periodiek de uitreiking van de Gouden Gevel. De prijs – indertijd ingesteld door de Stuurgroep Binnenstad Winschoten – wordt uitgereikt aan de ondernemer van wie de voorgevel van het winkelpand in de binnenstad het mooist is opgeknapt en gerenoveerd.

- advertentie -

De Gouden Gevel prijs (een publieksprijs) in de vorm van een stijlvolle plaquette, is bedoeld om ondernemers te stimuleren en enthousiast te maken om hun winkelpand te verfraaien en zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Immers, een stadscentrum met fraaie winkelpanden dragen bij aan een aantrekkelijke binnenstad. Het uiterlijk van de winkels hoort daar uiteraard ook bij.

Genomineerden
De genomineerden voor de Gouden Gevel 2014-2015 zijn:

  • Langestraat 15          MS Mode
  • Langestraat 41          Klooster Reizen
  • Langestraat 108        J&G Holding bv (voorheen Jan de Vries Kristal en Porselein)

U kunt uw stem uitbrengen via de website www.winschoten24.nl Er kan worden gestemd t/m 31 mei 2016.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button