AlgemeenSport

Open Groninger Acrokampioenschappen op 14 en 15 mei

- advertentie -

Scheemda – Voor de negende keer organiseert het Turninstituut uit Scheemda in samenwerking met Productgroep ACRO Groningen van de KNGU in het Pinksterweekend (14 en 15 mei) de Open Groninger Acrokampioenschappen in de Eextahal te Scheemda.

- advertentie -

Vanuit heel Nederland worden weer deelnemers verwacht op dit tweedaagse toernooi.  Op zaterdag 14 mei zullen vanaf 08:45 uur tot plm. 18:00 uur diverse duo’s en trio’s in de categorie E-lijn om de hoogste eer strijden. Op zondag 15 mei zijn de diverse duo’s en trio’s in de hogere niveaus vanaf 08:45 uur tot plm. 18:30 uur aan de beurt.

Entree is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht op de websites www.kngu.nl en www.turninstituut.nl.

Foto’s: Hans Bakker

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button