AlgemeenIncidenten

Bluswerkzaamheden van het uitgebrandde pand van Virol tijdelijk gestopt

- advertentie -

Scheemda – De brandweer is donderdagmiddag gestopt met blussen van de resten van het uitgebrandde pand van Virol in Scheemda. Het slopen van het bedrijf kan niet veilig gebeuren als er tegelijk wordt geblust, daarom heeft de brandweer besloten om te stoppen met blussen om de slopers hun werk te laten doen.

- advertentie -

Alle brandweervoertuigen hebben het terrein inmiddels verlaten, de dompelpomp uit Hoogezand blijft op het terrein staan omdat het inpakken van de slangen en de pomp een lange tijd gaat duren en de pomp op een later tijdstip weer nodig is.

Wanneer de bluswerkzaamheden worden hervat is nog niet bekend.

Foto: Marcel Klip/112Hoogezand.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button