AlgemeenSport

430 judoka’s strijden op 4e ‘Blauwestad judotoernooi’ in Oostwold

- advertentie -

Oostwold –  Zaterdag 7 mei werd, weer tijdens een stralend zonnetje, het 4e Blauwestad Judotoernooi gehouden in sporthal De Rietkraag te Oostwold.

- advertentie -

Het toernooi werd rond 9:00 uur geopend door de heer Dirk Pool, voorzitter van de Judo Bond Noord-Nederland, door met een slag op de “Gong” te slaan.

Met 430 deelnemers van 44 verschillende verenigingen, afkomstig uit Nederland en Duitsland, staat het Blauwestad Judotoernooi inmiddels flink op de kaart. Een fijn toernooi waarbij er voor elke judoka wat wils is. Een toernooi voor de gevorderde wedstrijd judoka en naast dit toernooi voor de beginnende judoka een zogenaamde opstaptoernooi. Het toernooi was verdeeld in 4 blokken en de wedstrijden werden gehouden over 8 matten. Er werd de gehele dag gestreden om de geweldig mooie prijzen en voor de judoka’s, voor de judoka’s die niet in de prijzen zijn gevallen was er een heel mooie herinnering. Voor Judoschool Tan-Ren-Jutsu Oost-Groningen was er een eerste prijs voor: Luna Arends, Reinke Boerkoel, Esmee Vos, Ronan Nijboer, Olaf Banus, Linn Koster, Silke de Vries, Sanne Grave, Luka de Vries, Amar Dion Dijkstra, Milan Grave, Harry Kerbof en Dion Willems. Een 2e prijs was er voor Elin Heimens, Rhodé Klap, Stijn Hansma, Marijn Willems, Janniek Pool, Isa Heideveld, Cindy Oost, Lisanne Rendering, Erik Pool, Götz Baldur Mäckel, Mike Oost, Enrico Holznagel en Koen van der Beek. Een 3e prijs was er voor: Savannah Luttje, Heleen Pool, Ryan Ham, Mick Koster, Fleur Klein, Reshum Sagel, Aida Bagirova, Dianne Hulst, Samanta Kruize, Jelte Herbers en Elijah Feikens.

Al met al een geweldig toernooi en één groot succes te noemen, deze dag kon niet meer stuk en zo werd het ook door iedereen ervaren. Het toernooi trok heel veel publiek, naast meer dan 430 judoka’s, 70 vrijwilligers, vele coaches en 23 Judo Bond Nederland scheidsrechters, waren er vaders, moeders, opa’s, oma’s, zusjes, broertjes, ooms en tantes en zelfs buurman, buurvrouw en vriendjes, die kwamen kijken om de judoka’s aan te moedigen. Alleen maar hele positieve reacties kwamen er los. Mede dankzij alle vrijwilligers en bedrijven die het toernooi hebben gesponsord en een warm hart toedragen, is dit toernooi weer een enorm succes geworden. Judo “meer dan sport“ werd op dit toernooi weer dik en vet onderstreept en zo was het ook. Op naar de eerste lustrum van Het Blauwestad Judotoernooi op 6 mei 2017. Wij laten het u weer weten … tot dan!!!

Voor meer informatie, foto’s en 3 gratis proeflessen in Stadskanaal, Winschoten, Ter Apel, Musselkanaal, Nieuw Buinen, Vlagtwedde en Finsterwolde kijk op: www.judotanrenjutsu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button