Algemeen

Red Hot Chili Neppers + DKM naar Boelie’s Pub Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 28 mei is er in Boelie’s Pub een tribute naar de Red Hot Chili Peppers. Deze avond zullen de muzikanten van de Red Hot Chili Neppers jullie doen laten geloven dat de RHCP zelf op het podium staan. De Red Hot Chili Neppers brengen een ode aan hun helden van de Red Hot Chili Peppers. Van de grote hits tot minder bekende Peppers-pareltjes, het repertoire van de Neppers heeft voor ieder wat wils.

- advertentie -

De Red Hot Chili Neppers hebben een groot aantal podia in binnen- en buitenland opgefunkt en mogen zich inmiddels één van de beste Peppers-tributes van de Benelux noemen. De Neppers zijn altijd op zoek naar de perfecte benadering van het Peppers-geluid en zetten op het podium een eigen identiteit neer. De kenmerken van een Neppers-show? Energie, dynamiek, interactie, knallende funkrock… De Neppers hebben alles in huis wat je van een denderende Peppers-tribute mag verwachten!

Ook is er tijdens deze avond een voorprogramma. Om het publiek warm te draaien zal de stevige funky rockcoverband DKM (Drent, Kerdijk en Meis) in het voorprogramma staan.

De deuren gaan om 21.00 uur open en om 21.30 uur is het showtime. De entree bedraagt €7,50 in de voorverkoop en €10 aan de deur. De kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar aan de bar van Boelie’s Pub of zijn te reserveren via info@boeliespub.nl

Foto: Red Hot Chili Neppers/ Facebook

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button