Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Abiant Setuppers Meiden C1 Kampioen regio Noord

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 23 april zijn de laatste competitiewedstrijden gespeeld in de Stikkerlaan te Winschoten. De hele middag en avond waren fanatieke volleyballers actief. Om 18:00 uur zat de tribune hele-maal vol om de meiden C1 aan te moedigen. Er moest gewonnen worden en het liefst alle 4 sets, zodat de afstand groot genoeg bleef ten opzichte van de direct concurrent.

- advertentie -

Ouders, andere jeugdteams en veel belangstellende zorgden voor een fantastische sfeer. Onder luid applaus en getoeter werd iedere punt gevierd. Ondanks de spanning bij voornamelijk de ou-ders bleven de meiden uiterst geconcentreerd volleyballen en werd punt voor punt gestreden. De uitslag was overtuigend: 4 gewonnen sets en voldoende om kampioen te worden. Een prachtige afsluiting van het seizoen.

Uit handen van de teamsponsor Arnold Bakker, directeur Kampen Industrial Care, ontvingen de meiden een mooie medaille en waterbidons voor het nieuwe seizoen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button