Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Eextahal Scheemda kleurt roze tijdens Open Groninger Acrokampioenschappen

- advertentie -

Scheemda – Voor de negende keer organiseerde het Turninstituut dit pinksterweekend de Open Groninger Acrokampioenschappen in de Eextahal in Scheemda. Deze goed verlopen wedstrijd leverde ook vele medailles op voor het Turninsituut uit Scheemda en GV Bato uit Winschoten. De medailles werden onder andere uitgereikt door wethouder Bard Boon en burgemeester Pieter Smit van de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Zaterdag was het de beurt aan de teams in de E-lijn. In de categorie duo E- lijn junior 1 was er brons voor Guusje Jansen en Yvet Hollander van GV Bato. Zilver was er voor Lynn Klaassens en Sofia Koster en brons voor Charlotte Hilverts en Mylene Horrel van GV Bato in de categorie duo E-lijn junior 2.

Zondag toonden de teams in de hogere niveau’s hun oefeningen aan het publiek en de jury in de Eextahal. Kyra Benthem en Denise Hollander van GV Bato behaalden het zilver in de categorie duo D-lijn. Het goud ging overtuigend naar Magret Huisman en Michelle van der Laan van het Turninstituut.

In de categorie trio D- lijn ging de winst naar Dorien Dieterman, Nina Udema en Senna Frederiks van het Turninstituut. Brons was er voor Anniek Kooistra, Marit Bielderman en Megan Hendriks tevens van het Turninstituut.

In de C-lijn, het hoogste acro niveau dat tijdens het Open Groningen Acrokampioenschap te zien was, was er groot succes voor het Turninstituut. Remke Huisman, Nanda Huisman en Julie Hendriks gingen naar huis met een gouden medaille voor hun tempo oefening en een zilveren medaille voor hun balans oefening. Het duo Floor van Dongen en Jolienke Huisman wist met twee hoge scores een gouden medaille te bemachtigen voor zowel hun balans als hun tempo oefening. De tempo oefening van dit duo was zelfs goed voor de hoogste score van het weekend te weten 26,700.

Het Turninstituut kijkt terug op een goed verlopen wedstrijd en vele sportieve succesen.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button